Elektrisch rijden: goed of  niet goed voor de gezondheid?

By - Cathy
21.12.21 09:49 AM

Is een elektrische wagen een goede keuze als je meer zelfvoorzienend wilt leven?


 

Sinds ik op mijn nieuwe plek zit met mijn tiny huis ontstaan de plannen om meer zelfvoorzienend te leven. Mijn terrein leent zich hier zeker toe. In september ben ik zonder wagen gevallen. Gelukkige had ik ondertussen al een bestelling geplaatst.

Toch dezer dagen is het geen evidente keuze om een wagen te kiezen. Gezien de huidige economische, fiscale en financiële situatie. Ik koos voor een elektrische wagen. Dit omdat ik enerzijds pro technische vooruitgang ben en anderzijds dit een mobiliteit is die je echt zelf kan voorzien bv d.m.v. zonnepanelen.[1] Later hoorde ik dat de batterijen niet echt milieu vriendelijk zijn en ook niet in zuivere omstandigheden worden gemaakt.

 

Tussen de beslissing, de keuze en het kunnen gaan afhalen van de wagen zaten vele maanden, alsook een periode van geen wagen noch Vansi (=mijn camionette) te hebben. Op 2 december was het zover. Ik zou een groot deel van mijn vrijheid terug krijgen, oef.

 

 

Met fierheid ging ik op donderdag mijn nieuwe wagen halen, reed een toertje met mijn dochter en ging een vriendin bezoeken. De volgende dag in de morgen kwamen de eerste signalen: mijn dochtertje van acht had buikpijn. Vrijdag zag ze er wat bleek uit en breng ik haar met mijn nieuwe wangen  naar mijn ex. ‘s Avonds krijg ik bericht dat Lena misselijk is overgeven, darmpijn enz.. Op zaterdag rij ik er voor het eerst een iets langere afstand mee en kom ik misselijk aan op mijn afspraak. Ik kwam thuis met migraine en kreeg een soort van voedselvergiftegingsreactie. De zondag was ik een wrak.

Heeft dit met mijn auto te maken? Want zo voelde het. Ik nam onmiddellijk contact op met Lode van Penta Power en hij zag dat zowel ik als mijn dochter vol stralingsbelasting zaten. Ik heb onmiddellijk een Penta Power pakket voor elektrische wagens besteld en geïnstalleerd.

 

Ondertussen voelt de wagen veel lichter. En heb ik geen klachten meer. Het is heerlijk rijden met al die snufjes :-). Ze zorgen voor veilig rijden met de extra sensoren en een hoog comfort. .

 

Wat heb ik hieruit geleerd?

  1. Zoals Lode het beschrijft: In een elektrische auto is er extreem veel straling door de batterijen (met een spanning tussen 500-1000 Volt), de elektrische motoren, zeer veel kabels, de omvormers etc. Je zit als het ware in een kooi en wordt gebombardeerd met straling!

  2. Het tweede wat ik geleerd heb is het verschil tussen elektromagnetische straling en scalaire straling. De elektrische en magnetische component van straling wordt gemeten en getest door de autoconstructeurs. Hiervan hebben ze attesten. Zoals onder andere door Prof. Konstantin Meyl aangetoond, is het net die scalaire component die verantwoordelijk is voor de gezondheidsproblemen. En deze kan helaas niet met de conventionele stralingsmeters gemeten worden.

  3.  Het bestaan van elektrosmog is net zoals vele schadelijke gezondheidseffecten wetenschappelijk bewezen. Zo heeft de IARC (internationale kankerorganisatie) de straling van mobiele telefoons als potentieel kankerverwekkend geclassificeerd. Maar, omdat je het niet kan ruiken, proeven of zien wordt het dikwijls niet herkend. Veel mensen ervaren er wel de nadelige gezondheidseffecten, maar kunnen er niet direct de vinger op leggen wat de oorzaak juist is. Of je er nu bewust van bent of niet en de effecten al dan niet voelt, de straling komt elk lichaam binnen en richt daar zijn schade aan. Omdat ik zelf zeer sensitief ben, ben ik er blijkbaar zeer gevoelig voor, waardoor ik wel actie kan ondernemen om mij er tegen te beschermen

 

Wat zijn mogelijke stralingssymptomen eerder van acute aard:

  1. hoofdpijn en wazig hoofd

  2. misselijk worden in de auto en nadien blijven

  3. verstoring van de darmen

  4. detox reactie van het lichaam

  5. algemene malaise en futloosheid

  6. (zware) vermoeidheid

  7. ...

 

Ik zocht naar een oplossing omdat ik iemand van de vooruitgang ben en mee wil evolueren maar de gezondheid en het welzijn van mijn gezin wil beschermen. Dat laatste is heilig voor mij.

In 2019 was ik al in contact gekomen met Penta Power i.v.m. mijn zoektocht naar een stralingsbescherming voor in mijn camionette tijdens mijn reizen. De harmoniserende vibraties van het product hebben me exact ook dat gebracht.

 

Penta Power heeft een pakket samengesteld voor elektrische wagens. Penta Power is een (klein) gamma van 3D-stickers (“Tags”) die de schadelijke scalaire component van straling transformeren. Het is modulair, dit betekent dat je voor je eigen situatie een perfect gepersonaliseerde oplossing creëert.

Omwille van hun bewezen effectiviteit dragen ze het Emoto-label, uitgereikt door Masaru Emoto. Door deze Tags te combineren, kan je alle stralingsbronnen transformeren en zijn ze voor alle omgevingen perfect te gebruiken: voor je woning, bedrijf,… maar ook voor je elektrische auto. Ik heb Penta Power Tags aangebracht op het laadpunt, dashboard, onder de stoelen en onder het dak.

Ja, het was een onvoorziene uitgave, maar ik neem als mens mijn verantwoordelijkheid op en wil mee groeien in deze snel evoluerende tijden. Ons lichaam wordt en zal nog zwaar worden belast.

 

Weer niet toevallig dat mijn verhaal zich afspeelde in de week dat Telenet haar 5G lanceerde! Velen hadden gelijkaardige symptomen. Je kan je er dus tegen beschermen en dit via de producten van Penta Power.

 

Neem hier een kijkje op hun site :Site Penta Power

 

 

Andere schadelijke (zware) stralingsbronnen zijn o.a. zonnepanelen op je dak, microgolfoven (magnetron), inductie kookplaten, gsm-masten, hoogspanningsleidingen, en de klassiekers zoals wifi-routers, gsm’s ed.

 

Ik dank Lode voor zijn goed advies en begeleiding want ondertussen is ook mijn tiny huis volledig ontstoort, slaap ik als een roos en ben ik heerlijk uitgeslapen!

 

Wil je zaken bestellen? Dat kan op de site of contacteer mij voor een afspraak Maak een afspraak

 

Eind goed al goed. Maar extra bescherming is wel sterk aan te raden.

 

Stralingsvrije groeten

Cathy Camertijn


[1]

 Echter in dit artikel las ik dat ook zonnepanelen onderhevig zijn aan electriciteitspanne. https://zonnepanelenenergie.be/blijven-mijn-zonnepanelen-werken-bij-stroomuitval

Cathy